کودک آنلاین

موضوع مقاله : تربیت و روانشناسی

دسته بندی : تربیت و روانشناسی

0
تشویق کودک به همکاری در انجام کارهای خانه
تشویق کودک به همکاری در انجام کارهای خانه - از زمان کودکی فرزندتان شروع کنید. حتی بچه هایی که هنوز وارد دبستان نشده اند هم می توانند در گردگیری و جمع و جور کردن وسایل کمک کنند. - به کارهای منزل و وظایف خانه داری اهمیت بدهید.

تشویق کودک به همکاری در انجام کارهای خانه
- از زمان کودکی فرزندتان شروع کنید. حتی بچه هایی که هنوز وارد دبستان نشده اند هم می توانند در گردگیری و جمع و جور کردن وسایل کمک کنند.
- به کارهای منزل و وظایف خانه داری اهمیت بدهید.
- برای تشویق فرزندتان به همکاری، بعد از انجام وظایفش (به عنوان پاداش) چیزی که برایش جالب است را فراهم کنید.
- کارهای خانه را به بخش های کوچک تقسیم کنید. "آشپزخانه را تمیز کن" احتمالاً سخت و نفس گیر است ولی "روی کابینت ها را تمیز کن ، جا ظرفی را خالی کن ، میز را دستمال بکش یا آشپزخانه را جارو بزن" اضطراب کمتری ایجاد می کند و آسان تر به نظر می آید.
- برای کارهای روزانه یک فهرست درست کنید تا فرزندتان بعد از انجام هر کار، آن را در فهرست وارد کند. اگر فرزندتان هنوز خواندن و نوشتن بلد نیست می توانید در ترسیم نمودارش از نقاشی یا عکس برای شرح هر وظیفه استفاده کنید.
در نمودارتان وظایف آسان و جذاب را هم جای بدهید تا کودکتان با انجام آنها احساس موفقیت کند.



- برای فرزندتان موقعیت انتخاب ایجاد کنید، مثلاً بپرسید دوست دارد کدام یک از وظایف را اول انجام بدهد یا از او بخواهید از بین کارهای نوشته شده در لیست یک یا چند کار را انتخاب کند و انجام بدهد. (در لیست کارهایی را وارد کنید که هماهنگ با سن و توانایی فرزندتان باشد)
- از او بپرسید ترجیح می دهد کدام کارها را انجام بدهد و تا جایی که امکان دارد ترجیحاتش را مدنظر قرار دهید.
- اگر فرزندتان از یک کار خاص متنفر است، از او بخواهید آن را با یکی از وظایف شما که علاقه ای به انجامش ندارید عوض کند یا به کمک هم آنها را انجام دهید و از شرشان خلاص شوید.
- دستورالعمل ها و ابزار لازم برای انجام موفقیت آمیز کار را در اختیارش بگذارید.
- دقت کنید جای مشخص و کافی برای وسایلی که جمع و جور می کند وجود داشته باشد. این را هم در نظر بگیرید که آیا قدش به قفسه ها، دستگیره، چوب رختی، بطری شیر و ... می رسد تا بتواند کارش را کامل انجام بدهد؟
- وقتی می گویید کارها باید تا فلان ساعت انجام شوند، دلیل آن را هم ذکر کنید (ترجیحاً از یک فعالیت خانوادگی به عنوان دلیل استفاده کنید).
- اگر کارهایش را بدون تذکر شما یا قبل از موعد مقرر انجام داد یک جایزه برایش در نظر بگیرید. مثلاً او را از انجام یکی از کارهایی که دوست ندارد برای یک روز معاف کنید.
(مادری یک لیست ده موردی برای نظافت اتاق به پسرش داده و گفته بود حاضر است دو تا از کارهایی که پسرش از آنها متنفر است را به عهده بگیرد به شرطی که هشت کار دیگر را خود پسر تا روز و ساعتی معین انجام دهد)

منبع: 1001 باید و نباید تربیت کودک
تشویق کودک به همکاری در انجام کارهای خانه
همکاری کودکان در خانه همکاری کودکان در خانه

همکاری کودکان در خانه کودکان نیز علاقمند به انجامِ کار‌های خانه هستند. آن‌ها کمک کردن و همکاری در کارهای خانه را به دلیل تقویت حس استقلال و مشارکتشان دوست دارند. کودکان از اینکه می‌توانند مهارت‌هایشان را به کار گیرند به خود می‌بالند به علاوه با انجام این مشارکت او حس میکندکه مرکز جهان نیست و قسمتی از یک تیم محسوب می‌شود . همکاری کودکان در خانه


پنج راه ایجاد همکاری در کودکانپنج راه ایجاد همکاری در کودکان

پنج راه ایجاد همکاری در کودکان پنج مهارت که میتواند درایجاد حس همکاری کودکتان موثر باشددراین مقاله آمده است. پنج راه ایجاد همکاری در کودکان


آموزش همکاری به کودکانآموزش همکاری به کودکان

آموزش همکاری به‌کودکان کودک آنلاین: انجام وظایف نه تنها کودک را مسئول بار می آورد، بلکه ویژگی انصاف را در او پرورش می دهد، زیرا به این ترتیب خود را عضو مفید خانواده ای می بیند که در آن هر کس سهمی در انجام کارها دارد. آموزش همکاری به‌کودکان


مهارت‌های برانگیختن حس همکاری در کودکانمهارت‌های برانگیختن حس همکاری در کودکان

مهارت‌های برانگیختن حس همکاری در کودکان بهترین روش در استفاده از زبان توصیف و تشریح مسئله این است که نکات را بیرون بیاوریم و به همه کمک کنیم که روی آن چیزی که باید انجام شود، تمرکز کنند. مهارت‌های برانگیختن حس همکاری در کودکان

نظرات شما

فقط کاربران می توانند دیدگاه خود را ثبت کنند.
در صورتی که عضو هستید اینجا کلیک کنید
و در صورتی که تمایل به عضویت دارید اینجا کلیک کنید.

دیگر مقالات

    مقاله?ویدیو?کاربر?
    لیست مقالات
    لیست ویدیو ها
    لیست کاربران