کودک آنلاین

موضوع مقاله : شیردهی

دسته بندی : شیردهی

59
تورم سینه ها پس از قطع شیردهی
تورم سینه ها پس از قطع شیردهی معمولاً بعد از قطع شیردهی، سینه‌ها به دلیل پر بودن و تخلیه ناکافی شیر از آن‌ها، دچار تورم و درد می‌گردند؛ که این درد تا وقتی‌که سینه خالی نشده و شیر مادر خشک نگردیده ، باقی می‌ماند. تورم سینه ها پس از قطع شیردهی

تورم سینه ها پس از قطع شیردهی

معمولاً بعد از قطع شیردهی، سینه‌ها به دلیل پر بودن و تخلیه ناکافی شیر از آن‌ها، دچار تورم و درد می‌گردند؛ که این درد تا وقتی‌که سینه خالی نشده و شیر مادر خشک نگردیده ، باقی می‌ماند.
برای بهبود درد سینه ناشی از قطع شیردهی روش‌های زیر می‌تواند کمک‌کننده باشد:
عمل قطع شیردهی را در طول دو تا سه ماه انجام دهید تا به‌تدریج با کم شدن میزان شیردهی به کودک، میزان شیر در سینه‌ها نیز کاهش یابد.
پس از قطع کامل شیردهی از تحریک و دست‌کاری سینه‌ها به‌شدت خودداری نمایید.
پس از قطع کامل شیردهی از سینه‌بند  (سوتین ) مناسب استفاده کنید.
بعد از قطع شیردهی از کمپرس سرد استفاده کنید. دو قالب یخ کوچک برداشته و روی سینه‌ها به‌صورت دورانی حرکت دهید.
 بعد از قطع شیردهی از داروهای ضدالتهاب غیر استروییدی برای تسکین درد می‌توانید استفاده کنید.
استفاده از قرص (Cabergoline (Dostinex یک میلی‌گرمی هر هفته به مدت ۲ الی ۳ هفته (با تجویز پزشک)

تغییرات  بدن پس از قطع شیردهی

با قطع شیردهی دانه‌های چربی روی سینه‌ها به‌تدریج كم می‌شوند.
هنگامی‌که شیردهی قطع می‌گردد  مقداری از آب بدن دفع می‌شود همین امر باعث كاهش وزن مادر می‌گردد.
ترشح شیر ممکن است تا ماه‌ها ادامه داشته باشد و پس از چند ماه به‌طور کامل قطع گردد.
پیشنهاد می‌شود میزان دریافت کالری روزانه مادر کمتر از زمان شیردهی گردد تا مادر با قطع شیردهی باعث چاقی و اضافه نگردد .
 برای پیشگیری از شل و افتاده شدن سینه‌ها به مادر پیشنهاد می‌گردد حركات ورزشی كه در هنگام شنا كردن را برای حفظ قوام سینه‌ها انجام دهد .
 قطع شیردهی  به‌عنوان قطع ارتباط عاطفی مادر و کودک نیست زیرا مادر می‌تواند بجای شیردهی از در آغوش گرفتن کودک و نوازش او در طول شبانه‌روز استفاده نماید.



تمرینات ورزشی پس از قطع شیردهی :
از بهترین راه‌ها برای سفت  کردن سینه‌ها و جلوگیری از افتادگی  ورزش است و در بین تمرینات، شنا ( شنا در خشکی ) بیشترین تأثیر را در عین سادگی دارد و باعث تقویت عضلات سینه می‌شود و چربی‌های اضافی اطراف سینه‌ها را از بین می‌برد .
بر روی شکم بخوابید کف دست‌وپنجه پای خود را روی زمین قرار دهید و سعی کنید بقیه نقاط بدن را از زمین جدا کنید، سپس آرنج را خم کنید و بدون اینکه سینه و شکم با زمین در تماس باشند آن‌ها را تا جای ممکن به سطح زمین نزدیک کرده و دوباره آرنج را صاف کنید.

ماساژ : دو تا سه بار در طول  هفته سینه‌ها را با روغن زیتون ماساژ دهید . این کار برای  سفت شدن پوست سینه  و بازگشت قوام آن‌ها کمک‌کننده خواهد بود .
 ماساژ با یخ : از ماساژهای مؤثر برای سفت کردن سینه‌ها پس از قطع شیردهی ماساژ با یخ می‌باشد . دو قطعه کوچک یخ بردارید و به‌صورت دوار از اطراف سینه‌ها تا هاله سینه ماساژ دهید .
استفاده از مواد طبیعی : می‌توانید هفته‌ای یک‌بار از ماسک‌های گیاهی استفاده کنید. خیار را رنده کنید سپس به قطعات ریز تقسیم کنید بعد زرده تخم‌مرغ به آن اضافه کنید. مخلوط را به هم بزنید تا خوب ترکیب شوند و سپس به مدت ۱۵ تا۲۰ دقیقه روی سینه‌ها بگذارید و سپس سینه‌ها را با آب ولرم بشویید . این کار به استحکام بافت بدن و شادابی پوست بسیار کمک خواهد کرد و تأثیر آن را بعد از چند هفته احساس می‌کنید.
• سینه‌بند ( سوتین ) مناسب : شما بایستی از زمان بارداری از سینه‌بندهای مناسب استفاده کنید و اکنون که دیگر شیردهی را قطع نموده‌اید سینه‌بند سفت و محکمی را انتخاب کنید تا از افتادگی سینه‌ها جلوگیری نماید. در صورتی که از سایز نامناسب استفاده کنید و یا نوع نامناسبی بپوشید ، خود باعث از دست رفتن فرم سینه‌ها می‌شود .
تورم سینه‌ها پس از قطع شیردهی

مشکلات پستان در زمان شیردهیمشکلات پستان در زمان شیردهی

مشکلات پستان در زمان شیردهی مسدود شدن مجاری شیر کاملا واضح و مشخص است. توده کوچکی که ممکن است دردناک باشد احساس می شود ( محل این توده در مسیر مجاری شیر در هر نقطه ای میتواند باشد). به منظور درمان به مدت پنج دقیقه حوله گرمی روی سینه بگذارید و سپس به آرامی ماساژ دهید و شیر را به سمت پایین به طرف نوک سینه برانید. مشکلات پستان در زمان شیردهی


شیردهی و قطع آنشیردهی و قطع آن

شیردهی و قطع آن کودک آنلاین : آکادمی طب اطفال در آمریکا برای ارتقا رشد و سلامت کودکان به مادران پیشنهاد میدهدکه یک سال تمام به فرزندان شیر مادر بدهند.اما در اروپا و امریکا در78 درصد موارد مادران تا شش ماهگی به شیردهی پستانی نمی‌پردازد. شیردهی و قطع آن


روند از شیر گرفتن کودکروند از شیر گرفتن کودک

روند از شیر گرفتن کودک کودک آنلاین: بخواهید یا نخواهید روزی می آید که مجبور می شوید فرزندتان را از شیر بگیرید، پس بهتر است دربارۀ این موضوع دلواپس نباشید، بلکه باید در مورد جایگزین کردن آن و نحوه و زمان این کار نگران باشید. هدف از شیر گرفتن صرفاً ایجاد تغییر در عادات آشامیدن کودک نیست، بلکه: روند از شیر گرفتن کودک


شیردهی پستانی شیردهی پستانی

شیردهی پستانی شاید پیش از بارداری نمی دانستید ، هنگامی که فرزندتان درون رحم شما در حال رشد است ، پاهای شما پر موتر و نوک پستان های تان تیره تر خواهد شد ، اما هنگامی که دوران بارداری را می گذرانید ، متوجه مسائل و جزئیات عجیب و غریب دیگری نیز می شوید. اکنون نیز ممکن است ، کنجکاو باشید که چه رازهایی در ارتباط با شیردهی پستانی پیش روی شما خواهد بود! شیردهی پستانی

نظرات شما

فقط کاربران می توانند دیدگاه خود را ثبت کنند.
در صورتی که عضو هستید اینجا کلیک کنید
و در صورتی که تمایل به عضویت دارید اینجا کلیک کنید.

دیگر مقالات

    مقاله?ویدیو?کاربر?
    لیست مقالات
    لیست ویدیو ها
    لیست کاربران