کودک آنلاین

موضوع مقاله : بیماریها و صدمات

دسته بندی : بیماریها و صدمات

0
سندرم X شکننده
سندرم X شکننده این ناهنجاری کروموزومی موروثی از علل نسبتا شایع اختلالات یادگیری است که منجر به ظاهر جسمانی اندکی غیرعادی نیز می شود. حدودا از هر 1000 پسر یکی و از هر 2500 دختر یکی به این سندرم مبتلا میشود. زنی که هیچگونه علائمی ندارد ممکن است حامل کروموزوم ناقص باشد و آن را به بعضی از کودکان خود منتقل سازد. سندرم X شکننده

سندرم X شکننده
این ناهنجاری کروموزومی موروثی از علل نسبتا شایع اختلالات یادگیری است که منجر به ظاهر جسمانی اندکی غیرعادی نیز می شود. حدودا از هر 1000 پسر یکی و از هر 2500 دختر یکی به این سندرم مبتلا میشود. زنی که هیچگونه علائمی ندارد ممکن است حامل کروموزوم ناقص باشد و آن را به بعضی از کودکان خود منتقل سازد.
علائم
ویژگی های سندرم X شکننده شامل :
•    قد بالاتر از میانگین
•    سر نسبتا بزرگ
•    تاخیر در رشد ذهنی ، که معمولا در دختران خفیف و در پسران متوسط تا شدید است.
•    تاخیر در تکلم که اغلب در پسران شدیدتر است
•    ویژگی های درخودماندگی
•    فک مربع شکل جلو آمده ، صورت دراز ، گوش های بزرگ ، و بیضه های بزرگ در پسران پس از بلوغ
سندرم X شکننده ممکن است فقط پس از بلوغ ، که ویژگی های جسمانی بارزتر میشود و آن هم به طور مشکوک مشخص شود. تا این زمان کودک احتمالا به دلیل اختلالات یادگیری تحت آموزش های خاص بوده است. با این حال به پزشک مراجعه کنید تا تشخیص قاطعی از اختلال به عمل آید.
پزشک چه کاری ممکن است انجام دهد؟
پزشک کودک را معاینه و توانایی یادگیری او را ارزیابی می کند. اگر مشکوک به سندرم X شکننده شود ، ترتیب تحلیل کروموزوم های نمونه ی خون فرد را می دهد. اگر آزمایش ها نشان دهد که کودک شما کروموزوم معیوب را دارد ، با شما در مورد خطرات به دنیا آوردن کودکان دیگر مشاوره ی ژنتیکی به عمل خواهد آمد.
درمان خاصی برای این اختلال وجود ندارد. اگر کودک شما از قبل تحت آموزش های خاص برای اختلالات گفتاری یا یادگیری نیست ، ممکن است پزشک او را به یک متخصص گفتار درمانی یا روانپزشک یا هر دو ارجاع دهد. سندرم X شکننده اخیرا شناسایی شده است و هنوز تحقیقات در مورد آن ادامه دارد.
منبع : کتاب همه کودکان سالم اند اگر...
سندرم X شکننده

سندرم داون در کودکانسندرم داون در کودکان

سندرم داون در کودکان سندرم داون که شایع ترین ناهنجاری کروموزم هاست ، حدودا در یکی از هر 700 نوزاد رخ می دهد. کودکان مبتلا به این عارضه ظاهر جسمانی خاصی دارند که با کندی رشد ذهنی همراه است. معمولا تشخیص مشکوک هنگام تولد انجام می شود. سندرم داون در کودکان


سندرم نفروزی در کودکانسندرم نفروزی در کودکان

سندرم نفروزی در کودکان در این عارضه ، مقدار زیادی پروتئین از طریق کلیه ها از جریان خون وارد ادرار میشود. کاهش پروتئین خون منجر به اِدِم ( ورم ) یعنی تجمع مایع زائد در بافت های بدن میشود. سندرم نفروزی عمدتا در کودکان 1 تا 6 ساله رخ می دهد و شیوع آن کم است. سندرم نفروزی در کودکان


سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SISD)سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SISD)

سندرم مرگ ناگهانی نوزاد ( SISD ) سندرم مرگ ناگهانی نوزاد بیش‌ترین علتِ مرگ‌ومیر نوزادان1 ماهه تا 1 ساله میباشدکه بر طبق آمار در آمریکا جانِ 2500 نوزاد را در سال می‌گیرد.اما با وجود تحقیقات بی‌شماری که صورت گرفته هنوز علت قطعی آن مشخص نگردیده است. تنها می‌توانیم برای کاهش احتمال بروز آن توصیه‌هایی را به والدین پیشنهاد کنیم. سندرم مرگ ناگهانی نوزاد ( SISD )

نظرات شما

فقط کاربران می توانند دیدگاه خود را ثبت کنند.
در صورتی که عضو هستید اینجا کلیک کنید
و در صورتی که تمایل به عضویت دارید اینجا کلیک کنید.

دیگر مقالات

    مقاله?ویدیو?کاربر?
    لیست مقالات
    لیست ویدیو ها
    لیست کاربران